Shopping Cart

TRANSPORT RAPID ORIUNDE ÎN LUME

Politică de confidențialitate

Politica de confidențialitate
și informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal.
Document valabil începând cu 25 mai 2018. Verificați periodic acest document pentru a fi la curent cu actualizările.

Credem în transparență și suntem preocupați de confidențialitatea datelor dvs. Colectăm cu strictețe informațiile necesare pentru a oferi serviciile solicitate și pentru a le păstra în siguranță.

INFORMAȚII GENERALE

Această Politică explică practicile noastre de confidențialitate pentru https://www.sicuroslim.ro/ (denumite în continuare „Site”). Această Politică de confidențialitate se aplică tuturor serviciilor furnizate de GRM BUSINESS MANAGEMENT SRL (denumite în continuare „Sicuroslim”, dar și „noi” sau „ai noștri”). Această Politică de confidențialitate explică de ce și cum colectăm, dar folosim și informațiile personale ale clienților noștri.

GRM BUSINESS MANAGEMENT SRL. este înregistrată în Registrul Mercantil cu numărul J40/3519/2022, Codul fiscal 32500004 cu sediul social la Bucuresti, Sectorul 2, Str. Ciocarliei 14 B; GRM BUSINESS MANAGEMENT SRL este un operator de date cu caracter personal.

Mai jos veți găsi informații despre următoarele:

Colectarea informațiilor
2. Cum folosim informațiile
3. Scopul procesării datelor.
4. Destinatari de date cu caracter personal.
5. Măsuri de securitate.
6. Perioada de păstrare
7. Drepturile dvs.
8. Limită de vârstă
9. Modificări ale politicii de confidențialitate
10. Întrebări și contacte


1. COLECȚIA INFORMAȚIEI
Când accesați și navigați pe site, colectăm următoarele informații despre dvs.:

Informațiile transmise de dvs.

Informații de contact: primim și stocăm orice informație transmisă la finalizarea unei comenzi. Formularele de comandă colectează informații despre dvs. care includ: prenumele și prenumele, adresa poștală (adresa / adresa / adresa corespondenței), numărul de telefon, adresa de e-mail, datele locației (IP).

Informații pe care le primim prin utilizarea serviciilor noastre.

Informații automate: atunci când vizitați site-ul nostru, colectăm informații care pot constitui date cu caracter personal. Aceste informații includ adresa IP, adresa URL de referință, ultima pagină vizitată, tipul de browser utilizat, sistemul de operare. Putem înregistra data și ora accesului, dar și numărul de clicuri efectuate pe site-ul nostru.

Instrumente de măsurare a traficului: folosim servicii de măsurare a traficului terțe (Google Analytics) pentru a colecta informații despre utilizarea site-ului, cum ar fi vizite, pagini vizitate. Urmărim, de asemenea, popularitatea conținutului publicat. Instrumentele de măsurare a traficului folosesc tehnici de urmărire specifice (de exemplu: cookie-uri) pentru a recunoaște dispozitivul și a analiza informațiile acestuia. Colectați următoarele informații: ce pagini ați vizitat, dar cât timp ați petrecut pe aceste pagini, adresa dvs. IP, ce sistem de operare utilizați, ce browser utilizați și ce site ați vizitat înainte de a vizita site-ul nostru.

Logo-uri de informații: atunci când vizitați Site-ul, accesați conținutul furnizat de noi, utilizați serviciile noastre, ne puneți întrebări, ne trimiteți un e-mail sau participați la concursuri sau formulare complete de satisfacție pe site-ul nostru web, colectăm și stocăm automat o cantitate de informații din fișierele de jurnal Această informație include adresa IP, adresa web, site-ul vizitat anterior, adresa web de ieșire, browserul utilizat, sistemul de operare, data și ora și orice erori primite de pe Site sau servicii. .
Alte informații: primim și stocăm orice informații pe care le transmiteți pe site-ul nostru web, prin e-mail, telefon sau orice altă comunicare cu echipa noastră sau în legătură cu furnizarea serviciilor sau produselor contractate. De fiecare dată când ne contactați, putem înregistra apelul telefonic pentru a ne asigura că avem informații exacte, astfel încât să putem oferi serviciile contractate, dar și ca suport pentru acțiunile întreprinse de echipa noastră în cazul unei reclamații la răspunsul primit de la noi.
 

2. CUM UTILIZĂM INFORMAȚIILE
Informațiile pe care le furnizați:

 Colectăm, stocăm și folosim informațiile pe care ni le furnizați din următoarele motive:

1. Informații de contact: pentru a vă contacta cu privire la comenzile dvs., starea comenzii, modificări de funcționalitate pentru serviciile noastre, dar și pentru Site. În plus, atunci când v-ați exprimat acceptul expres de a primi astfel de informații, vă putem trimite informații despre noile noastre produse sau servicii / oferte speciale sau notificări periodice. Folosim e-mail, telefon sau mesaje text (SMS) pentru a vă informa despre orice problemă cu comanda, cum ar fi actualizări sau îmbunătățiri ale serviciului.

Livrare in toata tara

Prin curier rapid

Retur in 14 zile

Banii inapoi garantat

100% satisfactie

Produse de cea mai buna calitate

100% plata securizata

Prin cardul de credit