Shopping Cart

TRANSPORT RAPID ORIUNDE ÎN LUME

Politica de securitate a datelor personale

Politica de Securitate a informatiei In derularea activitatilor specifice de afaceri, GRM BUSINESS MANAGEMENT SRL genereaza, tranzactioneaza si pastreaza informatii deosebit de importante, apartinand companiei, clientilor, partenerilor de afaceri, precum si informatii cu caracter personal. Recunoastem importanta acestor informatii si necesitatea de a le asigura o protectie adecvata prin aplicarea masurilor de Securitate impuse de natura serviciilor prestate.

OBIECTIV

Obiectivul Securitatii Informatiei este sa previna pierderea sau punerea in pericol a confidentialitatii, integritatii si disponibilitatii informatiilor proprietare societatii noastre, prin prisma activitatilor desfasurate, si/sau a informatiilor despre si de la clienti (clienti, furnizori, contractori/subcontractori)si in conformitate cu normele si cerintele legale aplicapile.

SCOP

Politica de Securitate cuprinde conceptele de Securitate ale societatii noastre si vine in sprijinul dezvoltarii continue a afacerii, sustinand totodata un nivel inalt al serviciilor oferite clientilor, partenerilor de afaceri, furnizorilor si angajatilor.

POLITICA

Managementul societatii noastre se angajeaza sa garanteze:

✓ Respectarea tuturor cerintelor legale, de reglementare si contractuale aplicabile;

✓ Implementarea oportunitatilor de imbunatatire continua, inclusiv metodologiile de evaluare si tratare a riscului, utilizand in mod eficace resursele manageriale pentru indeplinirea optima a cerintelor de Securitate a Informatiei;

✓ Comunicarea obiectivelor de Securitate a Informatiei si a performantelor in atingerea acestora, in cadrul societatii noastre si catre partile interesate;

✓ Adoptarea unui Sistem de Management al Securitatii Informatiei format din manual, politici și proceduri, care sa ofere directii si indrumari in materie de Securitatea Informatiei personalului propriu si partilor interesate, care vin in contact cu activitatea societatii noastre.

✓ Adoptarea unei atitudini proactive in luarea deciziilor viitoare de afaceri, cu impact asupra Securitatii Informatiei, inclusiv revizuirea continua a criteriilor de evaluare a riscului,

✓ Instruirea și constientizarea personalului propriu conform necesitatilor si responsabilitatilor alocate in Sistemul de Management al Securitatii Informatiei;

APLICABILITATE

Intreg personalul societatii noastre si tertii care vin in contact cu resursele informationale ce intra in aria de aplicabilitatea a SMSI sunt responsabili pentru implementarea acestei Politici si beneficiaza de suportul Directorului General care a aprobat aceasta Politica de Securitate.

RESPONSABILITATI

– Directorul General aplica, impune si mentine permanent aceasta Politica de Securitate in aria de acoperire a SMSI.

– Responsabilul de Securitate numit de Directorul General mentine Politica de Securitate si furnizeaza asistenta in vederea aplicarii.

– Toti responsabilii numiti in cadrul societatii noastre au directa raspundere de a implementa aceasta politica de securitate in cadrul ariilor de activitate alocate.

– Fiecare angajat al societatii noastre adera la aceasta politica de securitate. Responsabilitatile de securitate revin tuturor angajatilor si se fac cunoscute in descrierea postului.

Livrare in toata tara

Prin curier rapid

Retur in 14 zile

Banii inapoi garantat

100% satisfactie

Produse de cea mai buna calitate

100% plata securizata

Prin cardul de credit