Shopping Cart

TRANSPORT RAPID ORIUNDE ÎN LUME

Termeni si conditii

Acest website este operat de Sicuro Health. Punem la dispoziția utilizatorului toate informațiile, instrumentele și serviciile de pe acest site, condiționate de acceptarea termenilor, condițiilor, politicilor și anunțurilor menționate aici.

Vizitând website-ul nostru și / sau achiziționând ceva de la noi sunteți de acord să respectați „Termenii și condițiile” menționați aici. Acestea se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți și / sau contribuitori ai conținutului.

Vă sfătuim să citiți cu atenție toți termenii și condițiile înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui oricare parte din „Termeni și condiții” prin publicarea actualizărilor și / sau modificărilor pe site-ul nostru web. Utilizarea și accesul website-ului după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.

 • Acești „Termeni și condiții” se bazează pe legile României.
 1. Nu puteți utiliza produsele noastre, informații sau conținut de pe site în scopuri ilegale sau neautorizate.
 2. Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciile oricui, din orice motiv, în orice moment.
 3. Sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, incluzând informațiile despre cardul de credit (informațiile cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele).
 4. Sunteți de acord să nu reproduceți, să nu copiați, să nu vindeți, să revindeți sau să exploatați nicio informație sau produs existent pe website fără permisiunea noastră în scris.
 5. Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale.
 6. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza nicio informație de pe site-ul nostru. Astfel, sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavostră să monitorizați modificările aduse.
 7. Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate descrierile produselor sau a prețurilor pot fi modificate oricând, fără notificare prealabilă, la discreția noastră.
 8. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe comercializarea oricărui produs, în orice moment.
 9. Nu garantăm că produsele, serviciile, informațiile sau alte materiale cumpărate vor corespunde așteptărilor dumneavoastră.
 10. Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă, să limităm sau să anulăm cantitățile cumpărate de anumite persoane. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, aceeași carte de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau expediere.
 11. Sunteți de acord să furnizați informații curente, complete și exacte despre cumpărare și cont pentru toate achizițiile făcute în magazinul nostru online.
 12. Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare din interiorul cutiilor, să respectați pașii și să acționați conform indicațiilor de acolo.
 13. Vă rugăm să țineți minte că toate vânzările sunt finale, iar produsele noastre nu sunt produse cu garanție de returnare.
Livrare in toata tara

Prin curier rapid

Retur in 14 zile

Banii inapoi garantat

100% satisfactie

Produse de cea mai buna calitate

100% plata securizata

Prin cardul de credit