Shopping Cart

TRANSPORT RAPID ORIUNDE ÎN LUME

Livrare si retur

Livrare

Livrarea produselor comandate se realizeaza in termen de maxim 7 zile.

24 ore pe teritoriul Romaniei, si pana la maxim 7 zile oriunde inafara Romaniei.

https://www.sicuroslim.ro/ va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

• 18 lei / cost livrare pe teritoriul Romaniei
• 72 lei / cost livrare oriunde inafara Romaniei

Retur

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 de zile din momentul in care l-ati primit.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind numai metoda de virament bancar.

Solicitarea de rambursare a sumei platite se face in scris la adresa: infotea@sicuroslim.ro

Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura. Este important sa luati in calcul ca prin natura lor, obiectele pentru decor in stil vintage sau lucrate manual pot avea mici imperfectiuni (mici zgarieturi sau deteriorari ale materialului). Acestea nu se considera a fi defecte de fabricatie şi, în aceste cazuri, conditiile de garantie nu pot fi invocate. Clientul poate cere însa returul produsului fara a fi necesara vreo explicatie, în conditiile legii.

Livrare in toata tara

Prin curier rapid

Retur in 14 zile

Banii inapoi garantat

100% satisfactie

Produse de cea mai buna calitate

100% plata securizata

Prin cardul de credit